Service is een houding.

Geïnstalleerde machines en systemen moeten altijd blijven draaien, zodat voor u als klant een ononderbroken productie gegarandeerd is. Dat is het uiteindelijke doel van het uitgebreide dienstenpakket van ATS.

 

Het uiteindelijk verpakken met behulp van de ATS-banderolleertechnologie is voor u een werkelijk zorgenvrij pakket. Er wordt tijdens iedere logistieke stap aan al uw wensen voldaan – daar kunt u op rekenen.

 

Ons fijnmazige netwerk van dochterondernemingen en landelijke vertegenwoordigingen zorgt ervoor dat uw servicebehoeften prompt worden vervuld.

 

 


 

Materiaaloptimalisatie

Welk banderolleermateriaal is ideaal voor uw verpakkingsbehoeften? Zou er ook dunner materiaal kunnen worden gebruikt? Welke machine-instelling is het voordeligst om uw product te verpakken?

 

De experts van ATS beantwoorden zulke praktijkvragen  graag. Maak gebruik van onze ervaring om besparingen te realiseren.

 

Neem gerust contact met ons op.

 

 


Machines huren

Is uw budget momenteel niet meer toereikend? Dan kan de tijdelijke huur van een verpakkingsmachine (inclusief ATS-verbruiksgoederen) goed van pas komen.

 

Indien gewenst kunt u een huurmachine alsnog kopen, onder aftrek van de betaalde huur. Bijvoorbeeld als u binnen de eerste 6 maanden tot aankoop beslist, worden de huurbetalingen voor 100% verrekend, daarna voor 85%.

 

 


Huurkoop van machines

Uw beslissing in het voordeel van een banderolleermachine van ATS kan al vanaf het begin in een huurkoopovereenkomst worden gegoten (rent-to-own).

 

Vraag ons naar de mogelijkheden – wij helpen u graag verder.

 

 


Financiering / Leasing

Wilt u snel investeren in een modern banderolleersysteem en daarvoor een draaglijke financiering afsluiten?

 

Of de leasemaatschappij door ons of door uzelf wordt ingebracht is voor ons van geen belang. We vinden hoe dan ook een individuele oplossing.

 

Aarzel niet om uw wensen met ons te bespreken!

 

 


Technische Ondersteuning 

 

Voor technische vragen, regelmatig onderhoud of storingen is onze serviceorganisatie snel ter plaatse om u zo goed mogelijk te helpen en problemen vlot op te lossen.

 

 


Serviceaanvraag

Bel in geval van problemen met uw verpakkingsmachine onze klantenservice.

 

 


Onderhoud van de machines

Het is van belang dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de geplande termijnen en cycli. Dit om uw machine of systeem volledig operationeel te houden.

 

Een beproefd instrument daarvoor is de ATS-onderhoudsovereenkomst. Bel ons als u wilt profiteren van de voordelen van deze overeenkomst.

Is deze sticker al op uw machine aangebracht? Nog niet? Grijp dan even de telefoon!

 

 


Stand-byovereenkomst 24 uur

Veel ATS-klanten hebben te maken met kritieke productiefasen of piekuren waarin er niets verkeerd mag gaan.

 

Op verzoek en na het afsluiten van een overeenkomst is onze serviceorganisatie 24 uur per dag voor u beschikbaar, zodat u er “in het geval dat” van bent verzekerd dat storingen onmiddellijk worden verholpen

 

 


Reservemachines

Beschikt u over onvoldoende verpakkingscapaciteit tijdens piekuren? Is een van uw machines op het slechtst mogelijke moment “stilgevallen”?

 

Dan ondersteunen we u graag met reservemachines. Een telefoontje is voldoende. We zorgen ervoor.

 

 

 

   

 

> top